Wat kun jij van mij verwachten?

Ik heb als trainer respect en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat is voor mij de basis van vertrouwen wat ik wil creëren tijdens de training in de groep.

In mijn begeleiding ben ik serieus in het aanreiken van de training, luchtig op de momenten dat het nodig is, met de nodige dosis humor.

Ik ben een warme, krachtige vrouw en sta voor: transparantie, openheid, eerlijkheid, mildheid, rust, geduld, vertrouwen, harmonie en balans. Voor vrijheid in het uiten van emoties en gedachten zonder erin mee te bewegen.

Ik sta los van (waarde)oordelen. Ik waardeer de deelnemers om wie ze zijn, tracht hen te stimuleren, te ondersteunen in hun bewustwordingsproces en het nemen van verantwoordelijkheid in dit proces.

Ik bied een luisterend oor, indien dit nodig is ook buiten de sessies om.

Ik ga voor persoonlijke aandacht, heb ruimte voor iedere deelnemer tijdens de training.

Waar kan ik op letten tijdens het kiezen van een mindfulness training?

  • De persoonlijke klik met de trainer, volg daarin jouw gevoel. Je kunt de trainer bellen voor een kennismaking, Mindfulness trainers staan daar zeker voor open;
  • Is de trainer gediplomeerd? Mindfulness trainer is een vrij beroep, in principe mag iedereen in Nederland een Mindfulness training geven. Een gediplomeerd trainer staat garant voor kwaliteit. Je zou kunnen vragen of de trainer is aangesloten bij één van de beroepsverenigingen VMBN of VMM;
  • De persoonlijke stijl van de trainer en de samenstelling van de groep deelnemers en de groepsgrootte.

Mindfulness training

Wat kan ik verwachten van het programma van de training?

Kosten

Wat kost een gemiddelde Mindfulness training?

Zorgverzekeraars

De voorwaarden voor om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar is dat de MBSR of MBCT training gegeven wordt door MBSR trainers die VMBN lid categorie 1 zijn. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de deelnemende verzekeraar. Bekijk het overzicht van onze zorgverzekeraars.