Missie & Visie

Missie

Mijn missie is ondersteuning te bieden in jouw eigen weg naar bewustwording zonder dat het “een ver van je bed show wordt”.

Het leven gaat niet over rozen en gaat gepaard met tegenslag. Ik kan wel stellen dat ik hierin een ervaringsdeskundige ben geworden zonder bij de pakken neer te gaan zitten. Integendeel, het heeft mij gesterkt en er voor gezorgd dat ik op zoek ben gegaan naar een weg die voor een breed publiek toegankelijk is. In de MBSR training heb ik de weg gevonden die mij ondersteund in het uitdragen van deze missie welke ik graag met jou wil delen.

Visie

Om zelfbewuster te kunnen leven zul je vanuit aandacht met jezelf aan de slag moeten gaan. Vaak is “de stem van ons verstand”zo luid dat we niet horen wat we eigenlijk diep van binnen weten.

Door bewuster van jezelf en je automatische patronen te worden, kun je in staat worden gesteld om zowel jezelf als je omgeving vanuit een open, milde houding waar te nemen en er bewuster mee om te gaan in het hier en nu.

Mindfulness training

Wat kan ik verwachten van het programma van de training?

Kosten

Wat kost een gemiddelde Mindfulness training?

Zorgverzekeraars

De voorwaarden voor om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar is dat de MBSR of MBCT training gegeven wordt door MBSR trainers die VMBN lid categorie 1 zijn. Ook moet de deelnemer een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de deelnemende verzekeraar. Bekijk het overzicht van onze zorgverzekeraars.